Наш колега Микола Буленок потребує допомоги!

Хвороба не запитує про вчасність, а завжди застає зненацька. Так сталося і з нашим колегою, який понад 30 років пропрацював на комбінаті. Мова йде про машиніста крану КДТ Автотранспортного цеху – 66-літнього Миколу БУЛЕНКА.

 У вересні в Миколи Федоровича стався інсульт, який спричинив серйозні ускладнення. Зараз наш колега знаходиться в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова. Він потребує термінового каротидного стентування сонних артерій. Для розуміння це — процедура, яка відкриває закорковані артерії для відновлення кровотоку до мозгу. Її вартість сягає 120 тисяч гривень. Такої суми родина Миколи Буленка не може зібрати без нашої допомоги.

 

Донька Миколи Федоровича Євгенія Тиква звертається до всіх небайдужих людей – рідних, знайомих, колег за розумінням та підтримкою. А ми адресуємо прохання до вас, наші дорогі читачі: давайте разом простягнемо руку допомоги людині, яка все своє життя працювала на благо нашого підприємства.

Переказати кошти для допомоги Миколі Федоровичу Буленку можна на карту його дружини Буленок Антоніни Михайлівни: 5457 0825 0876 1488 (ПриватБанк).

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11