Сергій Лисак з робочим візитом відвідав Покров

Днями очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак побував у нашому місті. Про це посадовець повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фесбук.

Керівник обласної військової адміністрації спільно з начальником Нікопольської РВА Євгеном Євтушенком перевірили готовність 7 пунктів незламності, облаштованих на території Покровської міської громади.

Сергій Лисак акцентував, що всі приміщення з теплом, генераторами на випадок перебоїв зі світлом, та Інтернетом. Є там і медикаменти, а також дитячі засоби гігієни. За необхідності покровчани, котрі прийдуть до пункту незламності, зможуть випити гарячого чаю та зарядити свої гаджети. Очільник області зазначив, що за необхідності кількість таких пунктів у Покрові може бути збільшена вдвічі.

Окрім цього, посадовці проінспектували й проведення реконструкції укриття в одному з ліцеїв та наголосили на необхідності дотримання термінів у виконанні робіт. Такі оновлення проводяться коштом держави та за співфінансування місцевого бюджету.

Пріоритет Президента, держави – безпека людей. Умови для цього створюємо спільними силами. Тож кожен долучений до процесу має викладатися на всі 100%, – підсумував результати візиту Сергій Лисак.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11