Через «Дію» можна замовити доставку посвідчення водія

Від 15-го листопада у водіїв з’явилась можливість отримати додаткову послугу в за стосунку «Дія». Вона полягає у замовленні доставки посвідчення водія. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі.

Тепер не потрібно думати, як забрати нове посвідчення водія в сервісному центрі МВС, шукати вільний час та стояти в заторах. Віднині можете замовити доставку документа кур’єром або на відділення Укрпошти в «Дії», – йдеться в повідомленні.

Для того, щоб скористатися новою послугою, слід оформити заяву та обрати оптимальний варіант: забрати посвідчення в сервісному центрі, замовити кур’єрську доставку або прийти в найближче відділення Укрпошти.

Як акцентував міністр, такою послугою насамперед зможуть скористатися водії-новачки, у яких закінчився дворічний термін дії першого посвідчення. Також вона доречна для автовласників, які загубили, пошкодили або хочуть змінити персональні дані чи отримати пластикове посвідчення.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11