В Покрові поліція затримала підозрюваного у вбивстві

11-го листопада на лінію 102 надійшов дзвінок про те, що в одній з квартир виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Цією справою зайнялися правоохоронці, виїхавши на місце події. Про подію на офіційному сайті повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського РУП.

Слідчо-оперативною групою було встановлено, що того дня між 49-річним чоловіком та його 69-річним знайомим виник конфлікт, котрий переріс у бійку. В її ході зловмисник схопив ножа та заподіяв ним численні поранення у шию своєму опоненту, що призвело до смерті потерпілого.

Маючи на меті уникнення відповідальності за скоєне, фігурант втік і переховувався від правоохоронців у лісопосадці поблизу міста. Там він і був затриманий. Ним виявився мешканець району без постійного місця проживання. З місця злочину правоохоронці вилучили ніж, яким був вбитий чоловік.

12-го листопада слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за подібний злочин передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11