Українці можуть отримати гуманітарні бокси для дітей

Благодійний фонд «Нескорений Харків» розпочав реєстрацію українських сімей та самотніх батьків на отримання гуманітарних боксів для дітей. Про це повідомляється на сторінці організації.

Війна принесла в наше життя чимало викликів. Через російську агресію в умовах повномасштабної війни багато сімей з дітьми опинилися в скрутному становищі і гостро потребують навіть найпростішої підтримки. Їм на допомогу вирішив прийти благодійний фонд, оголосивши про прийом заявок на отримання гуманітарних боксів для дітей віком до 1 року.

В організації наголошують, що таку допомогу можуть отримати наступні категорії українців:

  • ВПО з деокупованої чи окупованої території, що вимушені винаймати житло чи мешкають у гуртожитку і мають дитину/дітей;
  • одинока мама;
  • втратили житло через війну.

 

У фонді наголошують, що надіслати запит на отримання допомоги можуть і ті сім’ї, які не належать до перерахованих категорій, але потребують допомоги. Втім, видача боксів не гарантується, оскільки будуть обрані саме ті родини, які найбільше потребують підтримки.

Для участі потрібно заповнити онлайн форму до 17 листопада 2023 року, яка є на сторінці фонду в соцмережі «Інстаграм». Організація буде відправляти бокси «Укрпоштою» коштом отримувача допомоги.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11