Українські дрони-камікадзе запускають у серійне виробництво

     Державна компанія «Українська оборонна промисловість» запустила серійне виробництво вітчизняних дронів камікадзе. Вони є аналогами іранських БПЛА типу «Shahed». Про це повідомив генеральний директор компанії Герман Сметанін.

     Про розробку даного БПЛА ще на початку року повідомляли у керівництві Укроборонпрому. Влітку виріб успішно пройшов випробування, тож тепер виробництво починають ставити на потік.

     Дальність бойового застосування українського дрона-камікадзе складає 1000 км.

      – Ці дрони виробляються зокрема у кооперації з іноземними партнерами. Де саме, я розповідати не буду з міркувань безпеки. Головне, що вони літають і вибухають, а Сили оборони їх замовляють. Це ж чудово! – наголошує гендиректор Укроборонпрому.

     Також зазначається, що українські виробники у співпраці з іноземними партнерами налагодили виробництво мінометних боєприпасів, артилерійських й танкових снарядів. Виробничі потужності розташовані не тільки на території України, але і за її межами.

     Запуск виробництва потужних дронів-камікадзе, які відіграють ключову роль у сучасній війні, на державному рівні окреслює позитивні перспективи для України. Чим більше високотехнологічних «пташок» отримають у розпорядження наші Захисники, тим тривожніше почуватимуться окупанти, а українці збільшать свої шанси на Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11