Вітаємо з ювілеєм Захисника України, досвідченого гірника та профспілкового лідера — Геннадія Сокура!

Справедливість і чесність, максимальна самовіддача, високий професійний хист і переможний дух – ось ті якості, які з точністю характеризують нашого ювіляра. Сьогодні Геннадій Сокур — машиніста крокуючого екскаватора №137 та голова цехового комітету Покровського кар’єру — відзначає своє 55-річчя. Робить це не у звичній атмосфері з рідним та близькими людьми, а в лавах ЗСУ, куди в перші дні війни вступив добровільно.

Трудова біографія Геннадія Васильовича вже 33 роки нерозривно повʼязана з нашим підприємством.

Колись у свої 22 роки він був одним із наймолодших машиністів крокуючого екскаватору на комбінаті. Першим місцем роботи фахівця-початківця був Шевченківський кар’єр, звідки його незабаром перевели до Покровського.

 

Рік за роком, набуваючи необхідного досвіду та навичок, наш колега доріс до справжнього майстра гірничої справи. При цьому напрочуд легко знаходив спільну мову з екіпажем, керівництвом та іншими колегами по цеху. Завдяки притаманним вольовим рисам характеру та лідерським здібностям, наш ювіляр 17 років є бригадиром своєї гірничорозкривної машини та майже 15 – обраним головою цехового комітету. В кожній із цих сфер діяльності він звик викладатися на всі 100%, працювати на совість і захищати інтереси трудового колективу. За високі професійні та моральні якості Геннадій Васильович користується заслуженим авторитетом та повагою у своєму підрозділі, а також у профспілкових колах.

Коли почалася повномасштабна війна, Геннадій Сокур не міг стояти осторонь буремних подій в Україні, тож, не вагаючись став, на її захист. Ветеран війни в Афганістані розумів, що його військовий досвід потрібен країні у боротьбі з російськими загарбниками.

До того ж, наш ювіляр разом з дружиною, яка теж працює на комбінаті, мають двох доньок – Катерину і Поліну. Вони для батька – стимул у житті, який надихає і допомагає рухатись тільки вперед.

Шановний Геннадію Васильовичу, з нагоди вашого 55-річчя прийміть найщиріші вітання від усього колективу комбінату, профспілкового комітету та Покровського карʼєру. Бажаємо вам незламного козацького здоровʼя, витримки, наснаги і найсильнішого ангела-охоронця на шляху до Перемоги!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11