Пункти незламності до зими готові

     На випадок відключення електропостачання по всій Україні розгорнуто та підготовлено понад 10 800 Пунктів незламності. Про це подбали підрозділи ДСНС, інші відомства та місцеві адміністрації, повідомляє Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

     Речниця ДСНС України Світлана Водолага в ефірі національного телемарафону розповіла, що від Служби порятунку розгорнуто вже близько тисячі Пунктів незламності. За необхідності додатково буде відкрито ще 250.

      – Пункти незламності від ДСНС укомплектовані всім необхідним. У них можна буде зігрітися, поїсти, випити чаю/кави, підзарядити мобільні телефони. Також там облаштовані дитячі куточки з корисними та інтерактивними матеріалами, іграми, коміксами із тем безпеки, харчування, здоров’я та гігієни, психологічної й соціальної підтримки від UNICEF Ukraine, – зазначила речниця ДСНС.

     Втім, зазначається, що Пункти незламності не є захисною спорудою. У разі повітряної тривоги вони не працюватимуть. Скористатися ними можна лише після закінчення небезпеки.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11