Українські воїни мужньо відбивають атаки російських окупантів та завдають втрат ворогам

     В ніч на 31 жовтня російські загарбники завдали чергового удару по Україні, застосувавши керовану авіаційну ракету Х-59 та два ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». Під час повітряної атаки оборонці українського неба збили всі ворожі дрони. Про це доповідає Генштаб ЗСУ.

     Загалом протягом минулої доби ворог завдав 7 ракетних та 90 авіаційних ударів, здійснив 82 обстріли з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені мирні українці. Руйнувань та пошкоджень зазнали домівки людей та інша цивільна інфраструктура.

     На Херсонщині росіяни вбили людину, ще 16 ‒ поранили. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін:

      ‒ За минулу добу противник здійснив 98 обстрілів, випустивши 447 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 36 снарядів. Зафіксовано 38 прильотів КАБ по населених пунктах області. Влучання були у Бериславському та Херсонському районах. російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, адмінбудівлі, підприємство харчової промисловості та бібліотеку.

     Росіяни тероризують Харківщину. Сьогодні вночі окупанти двічі обстріляли Вовчанськ. Деталі розповів очільник Харківської ОДА Олег Синєгубов:

      ‒ Пошкоджено будівлю приватного підприємства, зруйновано приватне домоволодіння, гараж та пошкоджено автомобіль. Постраждалих немає.

         Ракетою Х-59 ворог атакував Миргород. Про нічний ракетний удар по Миргородському району розповів керівник Полтавської ОВА Філіп Пронін:

      ‒ За попередньою інформацією, без постраждалих, пошкоджень цивільної чи критичної інфраструктури не зафіксовано. Віримо в ЗСУ! Слава Україні!

     У відповідь на російський терор Сили оборони України завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога. За інформацією військових, вздовж лінії фронту впродовж доби відбулося 36 бойових зіткнень.

     Наша авіація завдала 19 ударів по районах скупчення особового складу, озброєння та військової техніки, ще 1 ‒ по зенітно-ракетному комплексу окупантів.

     Підрозділи ракетних військ уразили засіб ППО, 5 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів та ще 6 інших важливих цілей противника.

      За добу українські воїни знищили 870 окупантів та понад сотню одиниць їх військової техніки.

     Безмежно вдячні нашим Захисникам, що героїчно виборюють мир і спокій на рідній землі. Підтримуємо Збройні Сили України з вірою у Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11