Запрошуємо бажаючих донорів на здачу крові для поранених

Колектив комбінату продовжує почесну донорську місію, яка допомагає рятувати життя пораненим Захисникам та цивільним українцям. Варто підкреслити, що з початку війни ми вже здали 547 доз крові до Банку України і не збираємось на цьому зупинятись. Запрошуємо і вас долучитись до цієї ініціативи, бо «ваша кров теж може воювати» і рятувати найцінніше – людське життя.

Повідомляємо вам, що наступна безкоштовна доставка всіх охочих до Нікопольської станції переливання крові транспортом комбінату відбудеться у вівторок, 7-го листопада 2023 року.

Автобус традиційно відправлятиметься від стадіону «Авангард» о 09:30.

Обовʼязково візьміть з собою:

  • паспорт;

  • ІПН – номер картки платника податків;

  • бахіли чи змінне взуття;

  • питну воду.

Варто зазначити, що група крові та резус-фактор не мають значення.

Головні вимоги до потенційних донорів:

  • вік – від 18 років,

  • вага – понад 50 кг,

  • міцне здоров’я.

Для того, щоб стати донором, слід попередньо записатися, зателефонувавши до Відділу кадрів та навчання за наступними номерами: (096) 988 81 27 або 5 32 53. Ця умова є обов’язковою.

До пункту здачі крові можна звернутися і самостійно. Нікопольська станція переливання крові знаходиться за адресою: м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66. Графік роботи: з понеділка по пʼятницю – з 8:00 до 12:00.

Незважаючи на різні групи й резуси, у нас з вами одна кров – українська. І її код – незламність та непереможність. Тож, долучаймося до донорського фронту і разом наближаємо нашу найзаповітнішу мрію – Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11