«Укрпошта» присвятила свою нову марку військовій нагороді

26 жовтня «Укрпошта» вводить в обіг нову поштову марку «Хрест бойових заслуг», яка присвячена військовим нагородам. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Ця відзнака Президента України вручається найхоробрішим та найвідважнішим. Її отримують люди, які, в умовах надзвичайної небезпеки, роблять героїчні вчинки чи мають значні успіхи в управлінні військами. До прикладу, відзнакою нагородженні Валерій Залужний, Дарія Мазуренко, Олександр Сирський, Кирило Буданов та Дмитро Коцюбайло (посмертно), – зазначив Смілянський.

Гендиректор «Укрпошти» додав, що віднині кожна родина, де є військовослужбовці, котрі стоять на захисті нашої держави, зможе привітати їх, відправивши марку до їхньої військової частини чи на передову. Він впевнений, що такий подарунок стане одним з найприємніших для Захисників та Захисниць під час важких боїв.

Тираж нового поштового блоку становить 450 тис марок. Кількість марок в аркуші – 6. Вартість аркуша становить 90 грн. Марка вже доступна у відділеннях «Укрпошти» та онлайн.



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11