Українець розробив бюджетні аналоги антидронових засобів боротьби з ворогом

Інженер з Одеси Альберт Вірнін зумів сконструювати антидронові рушниці й окопні РЕБи. Разом із своєю родиною патріот виготовляє корисні пристрої та передає їх на передову. Про це повідомляє сайт «Укрінформ».
У повідомленні вказано, що український винахідник виготовляє зброю, завдяки якій можна створити «купол», що припиняє роботу ворожих безпілотників.
За словами автора корисних військових винаходів, окупанти все частіше стали застосовувати керовані дрони, які несуть на собі смертельну вибухівку. Їхня підступність полягає у тому, що помітити їх можна лише за 250-300 метрів до цілі.
Гарною протидією БПЛА можна вважати саме сучасні антидронові технології. Завдяки їм можна не лише зупинити, але й знищити керовані безпілотники Вони дають змогу отримати набагато вищі результати у боротьбі із технікою окупантів, – зазначив Альберт Вірнін.
Винахідник вже встиг виготовити кілька одиниць антидронової зброї і пристроїв купольного типу. Собівартість однієї антидронової рушниці становить до 2 тисяч доларів. В той час, як офіційні виробники виставляють ціну понад 10 тис доларів.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11