На ділянці водогону Марганець-Нікополь-Покров монтують камери обслуговування

Тривають роботи з будівництва магістрального водогону Марганець-Нікополь-Покров. Як повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області, наразі на вказаній ділянці монтуються камери обслуговування.

Роботи тривають в режимі 24/7. Наразі реалізується важлива частина проєкту на відрізку Марганець-Нікополь-Покров – там будівельники одночасно монтують 11 робочих камер водопровідних колодязів, котрі призначені для огляду, регулювання та обслуговування мережі водогону. Загалом на всій ділянці протяжністю 40,9 км планується встановити 47 таких камер та 156 колодязів.

Вже вдалося виконати чимало запланованого. В тому числі: розробити котловани під камери, влаштувати щебеневу основу, а також змонтувати армувальну сітку.

Найближчим часом будівельники будуть займатися бетонуванням, влаштуванням монолітних колон та стін, а також плит перекриття.

Слід нагадати, що зараз Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України реалізує один з наймасштабніших проєктів – будівництво магістрального водогону «Карачунівське водосховище – Кривий Ріг – Південне водосховище, Марганець – Нікополь, Хортиця (ДВС2) – Томаківка» загальною протяжністю 300 км в одну нитку. Вже маємо 222,4 км готового трубопроводу, що складає 74% від загальної протяжності.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11