25 жовтня, Дніпропетровщина: ракетна та артатака. Є поранені та руйнування

Вкотре страждає Нікопольський край. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що після опівночі агресор вдарив по Нікопольщині:

Під артилерійський вогонь потрапила Марганецька громада. Понад півдесятка снарядів поцілили по одному з тамтешніх сіл. Головне – загиблих та поранених немає. В інших районах Дніпропетровщини ніч була тихою – без обстрілів.

Агресор бив по регіону ракетами, дронами та артилерією. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог ракетою вдарив по Синельниківському району. Внаслідок атаки пошкоджено критичну інфраструктуру, кафе, ліцей, державну установу, адміністративну будівлю, аптеку, 10 житлових будинків. На щастя, люди не постраждали.

Також протягом дня агресор бив по Нікополю. Атакували дроном-камікадзе та артилерією. Поранення отримав 36-річний мешканець міста. Його було доставлено до лікарні з осколковими пораненнями. Медики надали чоловікові усю необхідну допомогу.

Пошкоджено готельний комплекс, ветеринарна лікарня, авто і лінія електропередачі.

Ворог Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що вночі під вогонь ворожої ствольної артилерії потрапила Марганецька громада. На щастя, люди цілі. Наслідки обстрілу уточнюють фахівці.

Протягом дня дослухайтесь до попереджень про небезпеку, – закликав посадовець.

Віримо тільки у краще! Підтримуємо наших Захисників та один одного! Крокуємо тільки вперед, до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11