Українські лікарні отримають 100 апаратів ШВЛ від Угорщини

     Апарати штучної вентиляції легень надійдуть в рамках гуманітарної допомоги Україні від угорської екуменічної служби. Загалом до українських лікарень надійде 100 одиниць обладнання. Більшу частину розподілять на прифронтових територіях, де медична система стикається зі значними складнощами через війну. Решту ШВЛ доставлять до медзакладів в інших областях нашої держави. Про це повідомляє Міністерство охорони здоровʼя України.

     За словами міністра охорони здоровʼя Віктора Ляшка, апарати штучної вентиляції легень розподілені до медзакладів, де вони використовуватимуться максимально ефективно:

     – Завдяки підтримці міжнародних партнерів, урядів різних країн, сьогодні наша медицина може вистояти. Дякую Угорській екуменічній службі допомоги, що готові підставити плече підтримки та покращити матеріально-технічну базу наших медзакладів. Це потужний приклад міжнародного медичного партнерства, яке ми сьогодні активно розбудовуємо. Сто апаратів ШВЛ, які надійдуть до наших медзакладів, стануть реальним підсиленням реанімаційних відділень, особливо у прифронтових областях, де медична система наразі має найбільше викликів.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11