Президент Володимир Зеленський анонсував відповідь агресору за удари по енергетиці

З настанням осені армія рф відновила комбіновані атаки по території України. Зокрема, під удар все частіше потрапляють об’єкти критичної інфраструктури нашої країни. У зв’язку з цим Президент України Володимир Зеленський у своєму телеграм каналі розповів, чого слід очікувати рф у відповідь на такі дії.
За словами Президента, наша держава готова до  ударів військ країни-агресора по енергетичних інфраструктурних об’єктах на своїй території. Але у 2023 році наші мужні ЗСУ будуть здійснювати не лише захист, але й відповідатимуть. І ворог про це добре знає.
– Так наші війська змогли прибрати з Криму флот, і змусили противника переміщати власну авіацію подалі від кордонів України, і, судячи з усього, це не остаточні заходи впливу на загарбників, оскільки вже є звіти щодо надходження додаткової військової техніки, а також забезпечення України боєприпасами та укладення нових контрактів на їхню поставку, – повідомив Володимир Олександрович.
Варто додати, що такі рішучі слова були сказані не випадково. Адже в ніч на 25 жовтня росіяни здійснили удар по м.Нетішин. Саме там розташована Хмельницька атомна електростанція з двома працюючими ядерними реакторами. Головне призначення АЕС – покриття дефіциту електричних потужностей у західному регіоні України. Як акцентували в Міненерго, через атаку по території неподалік Хмельницької АЕС пошкоджено вікна в двох корпусах. Частина споживачів на Хмельниччині залишилися без світла.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11