Захисники України відбили ще одну нічну атаку дронами та знищили 800 окупантів

     У ніч на 25 жовтня російські війська завдали чергового удару по Україні, застосувавши 11 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». Наша протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях. У результаті злагодженої бойової роботи українські Захисники знищили всі ворожі дрони. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     За інформацією Генштабу, загалом протягом доби окупанти завдали 51 авіаційний, 6 ракетних ударів, здійснили 66 обстрілів з РСЗВ по території нашої держави.

     Як повідомляють військові, вздовж лінії фронту відбулося близько 80 бойових зіткнень.

      Авіація Сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 3 ‒ по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Ракетні війська знищили пункт управління, логістичний хаб, 12 артилерійських засобів, систему ППО, уразили 2 райони скупчення особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.

     За добу втрати росії склали 800 загарбників та понад сотню одиниць військової техніки.

     Вдячні нашим мужнім Захисникам, що бережуть наш спокій та дають гідну відсіч агресору! Підтримуємо Збройні Сили України! Віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11