ЗСУ відбили нічну атаку безпілотниками

     В ніч проти 24 жовтня російські війська завдали чергового авіаційного удару по Україні, застосувавши 6 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». Всі ворожі дрони не досягли своїх цілей, бо їх приземлили наші сили протиповітряної оборони. Загалом протягом доби окупанти завдали 4 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснили 49 обстрілів з РСЗВ. Вогонь відкривали не лише по військових, а й по цивільних об’єктах нашої держави. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     Вздовж лінії фронту точаться запеклі бої. За інформацією військових, відбулося 55 боєзіткнень.

     Авіація Сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 3 по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Підрозділи ракетних військ уразили 8 артилерійських засобів, 4 райони скупчення особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ, понтонно-мостову переправу окупантів. Крім того, у двох районах здійснено дистанційне мінування місцевості.

     За добу українські воїни знищили 810 окупантів та понад сотню одиниць ворожої військової техніки.

     Вдячні кожному Захиснику України, який тримає наше небо, боронить та звільняє рідну землю від російських окупантів. Разом ми крок за кроком наближаємо спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11