Російські окупанти продовжують вбивати мирних українців

     В ніч на 19 жовтня російські війська атакували Україну 6 ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Половину з них збила наша протиповітряна оборона. Крім цього, минулої доби окупанти завдали чергових ракетних ударів по цивільних об’єктах у Харкові, Запоріжжі, Павлограді, Обухівці Дніпропетровської області та Миколаївському районі. Загалом ворог завдав по території України 15 ракетних, 79 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з РСЗВ. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

    Вчора опівдні ворог завдав ракетного удару по Харкову. За даними Харківської обласної прокуратури, ворожа ракета влучила у посадку неподалік приватного сектору. Поранення отримала 67-річна жінка. Її шпиталізували.

     На Миколаївщині загинули дві людини. У ДСНС України повідомили, що вчора ввечері росіяни завдали ракетного удару по одному з населених пунктів Миколаївського району. Влучили у заклад харчування. Під завалами загинуло дві особи, одна людина постраждала. Унаслідок удару також пошкоджено житлові будинки та сільгосппідприємство.

      Двоє людей загинули, четверо дістали поранення внаслідок обстрілу Херсонщини. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. За його словами, протягом доби ворог здійснив 105 обстрілів, випустивши 580 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», АГС, ЗУ-23-2, танків, авіації та БПЛА. По Херсону ворог випустив 23 снаряди.

      ‒ російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію заводу та парку у Херсоні. Через російську агресію 2 людини загинули, ще 4 — дістали поранення, ‒ написав посадовець.

     Тактика терору мирного населення не допомагає окупантам покращити своє становище на військовому фронті, де протягом доби відбулося близько 80 бойових зіткнень.

     Авіація Сил оборони України завдала 15 ударів по районах скупчення особового складу, озброєння та військової техніки та 3 ‒ по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Підрозділи ракетних військ уразили 2 пункти управління, зенітно-ракетний комплекс «Тор», радіолокаційну станцію «Зоопарк-1М» та 11 артилерійських засобів окупантів.

      Наші Захисники приземлили російський літак Су-25 та 5 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

      Загалом втрати росії за добу склали: 630 загарбників та понад сотню одиниць військової техніки.

     Вдячні вмотивованим українським воїнам, які захищають нас від російського терору та визволяють рідну землю! Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11