Взимку на Нікопольщині будуть працювати пункти видачі води

Таку важливу новину на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.
Як ацентував посадовець, для вирішення питання з водозабезпечення мешканців Нікопольщини районна адміністрація тісно спрівпрацює з ЮНІСЕФ.
– Разом з органами місцевого самоврядування створюємо пункти видачі розливної питної води, які зможуть працювати при від’ємних температурах навколишнього середовища. Вони будуть розміщені в Мирівській, Томаківській, Першотравенській та Покровській сільській громадах, – розповів Євген Вячеславович.
Керівник району також висловив вдячність ЮНІСЕФ за таку вагому та тривалу підтримку, яку отримують громади нашого району у нелегкий для всіх час.
Нагадаємо, що через підрив росіянами дамби Каховського водосховища громади Нікопольщини потерпають вже майже півроку. Забезпечувати жителів питною водою допомагають міжнародні фонди та організації. У Покрові з вирішенням цього питання допомагає містоутворююче підприємство – гірничо-збагачувальний комбінат. Його працівники організовують підвезення питної води зі свердловини у визначений пункт, звідки люди можуть її набрати. Наразі мешканці району чекають на запуск в роботу нового магістрального водогону. Обласна влада відзначає, що роботи з реалізації цього соціально значущого проєкту не зупиняються ані на мить. За прогнозами, завершити його планують до кінця поточного року.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11