Як знайти потрібний курс реабілітації для ветеранів через застосунок?

Громадська організація «Звитяга Нескорених» та Федерація стронгмену України презентувала перший перший інноваційний мобільний фітнес-застосунок для ветеранів та військовослужбовців сучасної війни під назвою TRENVET. Його організатори, відомі українські спортсмени – Сергій Конюшок, Олександр Лашин та Василь Вірастюк – допоможуть. В рамках дії застосунку, знайти тренера й пройти безоплатну спортивну реабілітацію. Про це повідомляє агенція новин «HUBZ».

За словами розробників, додаток має на меті реабілітацію, покращення фізичного стану та соціалізацію ветеранів. На цій платформі кожен військовослужбовець має можливість знайти собі тренера, реабілітолога, масажиста чи дієтолога.
Наразі в застосунку зареєстровані вже близько 40 тренерів та 10 спорткомплексів, розташованих в різних областях України. Реабілітаційні послуги держава фінансує з бюджету. 

TRENVET дає можливість безоплатно тренуватися:

  • онлайн, якщо ви перебуваєте в різних містах /країнах;
  • офлайн – у клубі, де працює тренер, або на міському спортивному майданчику, якщо захисник (захисниця) та тренер, якого він (вона) обрав, проживають в одному місті.

— Кожен ветеран заслуговує на найкращу підтримку після повернення із зони бойових дій. Наш додаток TRENVET має на меті сприяти інтеграції ветеранів у цивільне життя завдяки спорту та спортивній реабілітації, – зазначив співзасновник TRENVET Сергій Конюшок.

Що треба зробити, аби скористатись такою державною послугою?

  • зареєструватись у застосунку TRENVET,
  • заповнити відповідні дані,
  • обрати зручну для себе локацію тренувань та види спорту.

Після проходження цієї процедури буквально за мить людина отримає інформацію про найближчий спортивний зал і тренера, який із задоволенням проведе тренування на волонтерських засадах.

Як відомо, наразі доступні тренери та заняття із пауерліфтингу, кросфіту, легкої атлетики, веслування на тренажерах, велоспорту, боксу, стрільби з лука, футболу на інші.

Завантажити додаток можна на платформах AppStore та GooglePlay.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11