24-го жовтня запрошуємо бажаючих донорів поділитись кров’ю із пораненими Захисниками

24-го жовтня о 9.30 від стадіону «Авангард» до Нікопольської станції переливання крові вирушатиме автобус комбінату. Всі бажаючі працівники підприємства, а також їхні рідні, близькі, друзі, знайомі можуть взяти участь у цій благородній справі.

Нагадаємо, що Покровський гірничо-збагачувальний комбінат з перших днів війни організовує поїздки для всіх, хто має бажання поділитись своєю кров’ю із пораненими Захисниками та цивільними жертвами російської агресії. На сьогодні, колектив нашого підприємства поповнив Банк крові 529-ма дозами або 238,5 літрами крові. Але війна, на жаль, триває, і наші оборонці щодня отримують поранення у бойових зіткненнях, втрачають багато крові, тому потреба у цій «цілющій рідині» не зникає. Причому, не важливо яка група крові та резус-фактор у донора. Головне, щоб він був здоровим, мав вагу за 50 кг і досяг повнолітнього віку.

Зверніть увагу на те, що повідомити про своє бажання здавати кров необхідно завчасно, звернувшись до Відділу кадрів та навчання комбінату за такими номерами телефонів: (05667) 5 32 53, (096) 98 88 127.

Перед тим, як відправитись на процедуру донації, не забудьте з собою взяти:

  • паспорт;

  • ІПН – номер картки платника податків;

  • бахіли чи змінне взуття;

  • питну воду.

    Донори можуть і самостійно звертатися до пункту здачі крові. Він розташований за адресою: м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 12:00.

До слова, повторно здавати кров можна тільки після 62 днів від дати попередньої донації. Не забувайте про це, а також про те, що сьогодні кожен з нас має свій фронт і повинен робити все можливе, аби допомогти врятувати якнайбільше життів і швидше завершити цю війну. Пам’ятайте: ваша кров « може воювати». Не будьте байдужими, долучіться до донорського фронту!



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11