Нашій колезі необхідна допомога!

У наш складний воєнний час всім українцям дуже важко виживати. Причому це «важко» розповсюджується як на психологічний, так і на матеріальний стан. Війна виснажує всіх, особливо тих, хто має серйозні захворювання і потребує великих коштів, аби вибороти право на нормальне життя. Саме в таку скрутну ситуацію потрапила наша колега, начальник бюро з обліку основних засобів бухгалтерського напрямку – 62-річна Ірина Переметчик. Ірина Володимирівна понад 40 років працює на нашому підприємстві, користується повагою у колективі. Зараз жінка потребує нашої з вами підтримки.

Наприкінці серпня 2023 року у Ірини Переметчик стався гострий інфаркт міокарда. Його підступні наслідки не встигли вчасно усунути, тому вони зробили свою справу, яка негативно вплинула на здоров’я Ірини Володимирівни. Результати обстеження у Дніпропетровському обласному клінічному центрі кардіології та кардіохірургії стали невтішними для нашої колеги – багатосудинне ураження коронарних артерій серця.

Наразі стан Ірини Володимирівни – стабільний, але він супроводжується задишкою і періодичним болем у серці. Для того, щоб повернутись до нормального життя, жінка потребує оперативного втручання, а саме коронарного шунтування – операції на серці, яка радикально усуває стенокардію і подовжує життя у хворих на ішемічну хворобу серця.

Така медична процедура коштує дуже дорого – від 150 тисяч гривень і вище! Такої суми у Ірини та її родини немає, тому жінка дуже потребує нашої фінансової підтримки. Розуміємо, що зараз скрутно всім, але навіть декілька гривень, які зараз нічого не вартують, можуть допомогти врятувати людське життя.

Номер картки Ірини Переметчик для допомоги: 5168 7427 2080 7266 (ПриватБанк).

Номери телефонів Ірини Володимирівни: (095) 75 88 540; (097) 74 33 630.

Не будьте байдужими! Давайте разом допоможемо нашій колезі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11