ЗСУ відбили нічну атаку з повітря та знищили близько тисячі окупантів

     Вночі проти 12-го жовтня росіяни запустили для атаки по Україні 33 ударних БпЛА типу «Shahed». Наша протиповітряна оборона знищила 28 ворожих дронів у 6 областях. Про це повідомляє Командування повітряних сил ЗСУ.

     За інформацією Генштабу ЗСУ, загалом за добу загарбники завдали 2 ракетних та 72 авіаційних удари, здійснили 67 обстріли з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок ракетного удару окупантів по гімназії у Нікополі, на жаль, загинули і постраждали невинні українці.

     На Одещині пошкоджено припортову інфраструктуру та житлові будинки. Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що вночі сили ППО збили над областю 10 ворожих дронів-камікадзе, але були і влучання:

      – В Ізмаїльському районі зафіксовані пошкодження припортової інфраструктури та житлових будинків. На місці виникли пожежі, їх вже ліквідовано. Постраждала одна людина. Жінка 1935 р.н. отримала термічні опіки. Нині вона знаходиться у лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу.

     Вночі 12 жовтня від рук росіян загинув житель Чорнобаївки, що на Херсонщині.

     Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін:

      – Під удар потрапив житловий сектор. За попередньою інформацією, загинув 70-річний чоловік.

     У відповідь на російський терор наші Захисники дають гідну відсіч агресору, виснажуючи та завдаючи йому великих втрат. Як доповідають військові, протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень.

     Українська авіація завдала 12 ударів по районах скупчення живої сили, озброєння та військової техніки окупантів.

    Ракетні війська уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів, склад боєприпасів та радіолокаційну станцію противника.

     За добу наші воїни ліквідували близько тисячі окупантів та понад півтори сотні їх військової техніки: 42 танки, 44 бойові броньовані машини, 32 артилерійські системи.

     Вдячні воїнам ЗСУ за ефективну бойову роботу! Підтримуємо наших Захисників та разом наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11