На Дніпропетровщині – новий головний військовий комісар

Новим головним військовим комісаром регіону, котрий очолив Дніпропетровський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, став 48-річний полковник Олексій Дубовик. Про це повідомили під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

Як зазначив новопризначений воєнком, такий напрямок став для нього новим. Він вже зібрав особовий склад та озвучив пріоритетні завдання. Це, зокрема, проведення якісного комплектування військових частин, а також підтримка ветеранів військової служби, пенсіонерів, родин загиблих або полонених оборонців.

Зміни в цій важливій сфері обов’язково будуть. Центри комплектування стануть прозорішими й відкритими, – запевнив посадовець.

Автобіографічна довідка. Олексій Дубовик родом з Дніпропетровщини. Він проходив військову службу в 93-й бригаді «Холодний яр». З 2014 року брав участь в АТО. Зокрема, захищав Донецький аеропорт, боронив Луганщину. У 2020 році звільнився у запас. З початком повномасштабного вторгнення добровільно повернувся на військову службу. Боронив Харківський та Запорізький напрямки. З листопада минулого року обіймав посаду начальника штабу – заступника командира однієї з бригад наступу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11