Героїзм рятувальників Нікополя увічнено в арт-роботі

Цікаву картину на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм представила художниця Юлія Пишна. Вона присвятила її рятувальникам багатостраждального Нікополя.

Талановита художниця з Нікополя Юлія Пишна працює у форматі 2D Artist. Її картини – поєднання цікавих art-елементів, створених за допомогою комп’ютерної графіки.
Юлія зазначає, що протягом півтора року війни вона була за 1 тис. кілометрів від рідного дому. Але її серце залишалося в Нікополі. Тому коли вона повернулася, її надихнуло побачене, адже попри щоденні виклики війни – обстріли, загрозу атомної катастрофи, відсутність води через підрив дамби Каховської ГЕС, мешканці Нікополя живуть і вірять у Перемогу.
Художниця написала декілька картин, кожна з яких присвячена людям нескореного міста: комунальникам, охоронцям. І от зараз з’явився новий творчій доробок, який розповідає про героїчну роботу рятувальників 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
Кожного дня вони стикаються з викликами. Обстріли Нікополя тривають вже майже 1,5 року. І на кожен обстріл їдуть вони. При ризику повторного обстрілу – вони їдуть. При повній темряві і звуках пострілів – вони їдуть. І може здатись таке враження, що вони такими і народились, що їм не страшно, що вони точно можуть прорахувати все. Але ні. Це прості хлопці. Які грають у футбол по вихідних, ходять скуплятьсь до магазину, гуляють зі своїми дітьми. Люблять або шукають ту саму. Вони звичайні люди. Але є одне «Але». На роботі вони часто рятують чуже життя. Ризикуючи власним. Тому що – це їх робота. Дякую вам! – емоційно підписала свій арт Юлія.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11