У Дніпрі відкрили фотовиставку зі світлинами волонтерів

     У Дніпрі презентували пересувну фотовиставку, присвячену українським волонтерам. Її відкрили представники Дніпропетровської ОВА, агентства ООН, міжнародних і національних гуманітарних організацій. Експозиція налічує майже 30 світлин, на яких зображено волонтерів, що допомагали постраждалим від російської агресії (готували їжу, доставляли продукти, облаштовували побут). Про це повідомляє Дніпропетровська облдержадміністрація.

     Вражаючі фото розмістили на рухомих конструкціях.

      – Знімки дуже різні. Вони відображають міць, з якою ми проживаємо ці важкі часи. Міжнародні, громадські організації, волонтери – це супергерої. Їхня праця – це дійсно подвиг, – наголосила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна.

     Зазначається, що організації виставки сприяв Дніпропетровський регіональний офіс міжнародного співробітництва. Його створили за ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові України.

     Голова Регіонального офісу управління ООН з координації гуманітарних справ Тондлана Едмор зазначив, що цей захід покликаний вшанувати працівників гуманітарної сфери, які віддали своє життя заради важливої місії:

      – І головний слоган, який супроводжує цей день – хай там що, а робота буде продовжуватися.

     Інсталяцію створили до Всесвітнього дня гуманітарної допомоги, який відзначається у серпні. Тоді ж її показали у Києві. А нині вона прикрашатиме Європейську площу до 6 листопада. Після експозицію зможуть побачити в інших областях України.

     Шануємо подвиг українських волонтерів та обʼєднуємо зусилля, аби допомоги тим, хто цього потребує. Завжди памʼятаємо, що разом ми сильні та непереможні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11