5 жовтня, Дніпропетровщина: Нікополь під обстрілами, є поранена людина та руйнування

Ворог безперервно атакує Нікополь. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі повітряна тривога попереджала мешканців нашого регіону про небезпеку. Проте, на щастя, минулося без обстрілів.

А вже з самого ранку ворог знову спрямував свою зброю на Нікопольщину. Вдарив по районному центру. Вся інформація нині уточнюється.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти вкотре атакували Нікополь безпілотником і тричі обстріляли з артилерії:

Внаслідок обстрілів постраждала 75-річна жінка. Її госпіталізували з осколковими пораненнями, медики надають усю необхідну допомогу. Знищено господарську споруду, пошкоджено 10 приватних будинків, 5 господарських споруд, моторний човен та автомобіль, 4 лінії електропередачі. Через атаку з дрону-камікадзе пошкоджений інфраструктурний обʼєкт.

Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ніч без обстрілів змінилась гучним ранком для Нікополя: близько сьомої росіяни накрили місто вогнем артилерії. За словами посадовця, вже відомо про одну постраждалу. Наслідків ранкової атаки з’ясовуються.

Протягом дня прошу вас дослухатись до попереджень про небезпеку, – закликав Євген Вячеславович.

Дякуємо за захист найкращим у світі ЗСУ та разом впевнено крокуємо до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11