4 жовтня, Дніпропетровщина: агресор вкотре накрив артилерію Нікопольський край

Знову страждає Нікопольщина. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі ворог накрив артилерійським вогнем Мирівську громаду, що на Нікопольщині. До одного з тамтешніх сіл прилетіло з десяток снарядів. Пошкоджені 2 приватні будинки та господарська споруда. Понівечені лінії електропередач. На щастя, минулося без загиблих і постраждалих. В інших районах регіону було спокійно – без обстрілів.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти атакували Марганецьку громаду Нікопольського району дроном-камікадзе. Дякувати Богу, обійшлося без руйнувань та постраждалих.

Посадовець уточнив наслідки падіння уламків ракети у Дніпрі. В результаті пошкоджені школа, дитсадок, АЗС та 3 багатоповерхівки. А на території приватного підприємства пошкоджені автомобілі.

Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ранок Нікополь зустрічає під звуки вибухів – близько восьмої окупанти накрили місто артилерійським вогнем.

Євген Вячеславович звернувся до мешканців районного центру та населених пунктів, розташованих поруч та закликав їх перебувати у безпечних місцях.

Місто всіма силами наближає Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що оперативна обстановка залишається під контролем ЗСУ:

За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали майже 1200 вогневих завдань. За добу загальні втрати ворога склали 261 окупант, ще 10 окупантів здалися в полон. Знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 1 танк, 2 ББМ, 7 артилерійських систем, 10 одиниць автомобільної та спеціальної техніки окупантів. Також знищено 8 складів боєприпасів ворога.

Щодо ситуації у Кривому Розі, то вона стабільна та контрольована. За словами посадовця, вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Як повідомив Олександр Юрійович, у Кривому Розі продовжують відкриватися дитячі садки. Наразі в місті працюють вже 79 садків.

Окрім того, працюють школи (в режимі онлайн з можливістю відвідування очних консультацій), ДЮСШ, музичні та художні школи, а також Центри соціально-психологічної реабілітації дітей.

Не зважаючи на труднощі, які принесла у наше життя війна, не опускаймо руки! Віримо тільки у краще та робимо свій вклад у нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11