Дніпропетровщина на 100% готова до опалювального сезону

В нашому регіоні завершилися підготовчі роботи до майбутнього опалювального сезону. Необхідні приготування були виконані в котельнях, житловому фонді, а також будівлях соціальної сфери – школах, лікарнях тощо. Про це доповів керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За словами посадовця, були замінені 57 км старих та аварійних труб. Також за координації спеціально створених обласного та місцевих штабів проведено налаштування обладнання та здійснено пробні пуски тепла.

Обласна влада відзвітувала й про те, що до роботи в складних погодних умовах готові майже 700 одиниць спецтехніки – навантажувачі, бульдозери, грейдери, снігоочищувачі, екскаватори. Цієї кількості техніки повинно вистачити. Але за необхідності до ліквідації наслідків можливої зимової негоди буде залучатися й техніка підприємств, про що подбала місцева влада. В достатній кількості регіон забезпечений і протиожеледними матеріалами. Також запаслись паливом.

Окремим пунктом стала підготовка енергетичних об’єктів до холодного сезону. Фахівці скерували всі зусилля, щоб захистити їх від ймовірних атак ворога.

Ми вже пережили одну непросту зиму в умовах війни. Чи маємо ілюзії з приводу прийдешньої? Ні. Але робимо максимум для того, щоб наші люди були зі світлом і теплом, – резюмував Сергій Петрович.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11