Учні незламної Нікопольщини отримали понад 1,5 тисячі ноутбуків від Фундації Олени Зеленської

Навчальні заклади регіону отримали суттєве технічне поповнення. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Нові гаджети призначені для учнів 5-11 класів ліцеїв та гімназії незламної Нікопольщини. Їх отримають хлопці та дівчата з багатодітних або малозабезпечених родин, переселенці, діти наших воїнів, котрі стоять на захисті Батьківщини, а також ті, чиї домівки були пошкоджені або знищені внаслідок ворожої агресії.
– Саме Нікопольський район щоденно потерпає від обстрілів. Але попри війну наші діти повинні вчитися. Зважаючи на безпекову ситуацію, школярі Нікопольщини змушені здобувати знання онлайн. Влада ж, у свою чергу, дбає про їхню безпеку та розвиток. Ось чому ноутбуки, надані в рамках гуманітарної допомоги від Фундації першої леді Олени Зеленської, стануть у нагоді дітям під час дистанційного навчання, – зазначив Сергій Петрович.
Як додав посадовець, наша область протягом минулого року отримала понад 14 тисяч корисних девайсів. Цю допомогу надали міжнародні партнери.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11