3 жовтня, Дніпропетровщина: масована нічна атака, постраждали Дніпро, Павлоград та Нікопольщина

Ворог атакував регіон з повітря. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що цієї ночі агресор здійснив масовану повітряну атаку на райони області. Наші Захисники з ПвК «Схід» та інших складових Сил оборони знищили над регіоном 13 безпілотників та крилату ракету.
Внаслідок падіння уламків у Дніпрі зайнялися приватне підприємство, гараж та авто. Вогонь рятувальники оперативно приборкали. Також уламки від збиття БпЛА прилетіли на територію промислового підприємства в Павлограді. Туди ж відбулось і влучання. Пожежу, що виникла, вже загасили. Є руйнування виробничих об’єктів.
Посадовець також повідомив, що окрім цього триває терор Нікопольщини. З важкої артилерії агрессор цілив по Мирівській громаді. Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні будинки та господарську споруду. Інформація про постраждалих не надходила.

Агресор обстріляв два райони. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти двічі обстріляли Нікополь з артилерії. Внаслідок атак зруйнована господарча споруда. Пошкоджень зазнали навчальний заклад, 12 приватних будинків, 6 господарчих споруд, автомобіль, сонячні панелі та лінія електропередачі.
Окрім того, агрессор гатив і по Великомихайлівській громаді Синельниківського району. На щастя, люди не постраждали.

 

«Сталева столиця» готується до зими та працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що загальна безпекова ситуація регіону залишається під контролем ЗСУ:
– За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах. Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали майже 1 тис. 100 вогневих завдань. За добу загальні втрати ворога склали 306 окупантів, ще 7 – здалися в полон. Знищено 18 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 3 ББМ, 3 артилерійських системи та міномети, 6 БпЛА, 4 одиниці автомобільної техніки. Також знищено 3 склади боєприпасів ворога.
За словами посадовця, у Кривому Розі стабільно працює вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи.
Окрім цього триває велика робота з підготовки міста до опалювального сезону. Всі 98 котелень знаходяться в режимі готовності. По житловому фонду цей показник становить близько 90%. Також проводять зміцнення енергетичної інфраструктури.

– Як завжди, зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! – традиційно закликав Олександр Вілкул.

Звісно, віримо у мужність, силу та витримку наших Захисників! Щодня дякуємо їм за новий ранок, який ще на один день наблизив нас до Перемоги!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11