Дорогі наші батьки і дідусі, мами і бабусі, шановні ветерани комбінату, люди «золотого віку»! Від чистого серця вітаємо вас зі святом!

     1-го жовтня, коли навкруги вирує золота осінь, в Україні відзначається День людей поважного віку та День ветерана. Це чудова нагода для українців віддати шану старшому поколінню, висловити вдячність за вагомий внесок у життя та добробут наступних поколінь і розбудову держави.

     Люди поважного віку заслуговують на велику повагу за свою самовіддану багаторічну працю на благо рідного краю. Вони не лише зберегли, а й примножили для нас найкращі традиції у всіх галузях, прищепили любов до Батьківщини, передали у спадок свій скарб у вигляді глибинних знань та безцінного досвіду.

      Ми завжди повертаємось до джерела життєвої мудрості, яким є ви, наші старші наставники. У круговерті повсякденності нам не обійтися без вашої доброти, цінних порад та щирих слів підтримки. Ми несказанно вдячні вам за те, що навчили нас долати труднощі, досягати успіхів у професії, в якій ви були і залишаєтесь гідним прикладом для наслідування.

      Дорогі ветерани комбінату, люди «золотого віку»! Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, достатку, щасливого довголіття! Нехай вас зігріває тепло сердець рідних, близьких та друзів. Будьте завжди огорнуті любовʼю та підтримкою своїх дітей й онуків, нехай навколо лунає їх радісний сміх та приносить щастя у ваш дім!

З глибокою повагою і вдячністю,

Правління та Профком

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11