Дорогі колеги, незламні українці, Захисники та Захисниці, шановні покровчани! Щиро вітаємо Вас зі святами!

     Цьогоріч 1-го жовтня вперше у нашій державі відзначається День захисників і захисниць України. Цю дату перенесено з 14 жовтня), адже за новим церковним календарем саме сьогодні свято, яке тісно повʼязане з українськими військовими традиціями – Покрова Пресвятої Богородиці. А наше з вами квітуче місто святкує свій День народження.

     Вважається, що Свята Богородиця ще за часів козацтва оберігала українських воїнів своїм покровом. Мужність та героїзм наших борців за свободу оспівувались в піснях та легендах впродовж всієї багатовікової історії нашої нескореної країни. Сьогодні ж сталеву міць наших воїнів відчуває на собі ворог, що наважився піти війною на українців.
     У боротьбі за свободу свого народу, незалежність та територіальну цілісність держави, на які посягнули російські окупанти, сучасні Захисники України демонструють всьому світу неймовірну відвагу, козацьку силу, незламний дух та відданість Батьківщині. Кращі сини і доньки України на військовому фронті стоять непохитною стіною, приймаючи і відбиваючи важкі бої. Наші мужні воїни з честю визволяють рідну землю та дають гідну відсіч агресору.
Безмежно вдячні Захисникам і Захисницям України за щоденний подвиг заради мирного майбутнього для наших дітей.
     Сьогодні склоняємо голови і перед пам’яттю полеглих Героїв, які до останнього подиху гідно боролись з підступним ворогом.
     Дорогі наші Воїни Світла, бажаємо вам витримки та сильного янгола-охоронця. Нехай вас щомиті береже Божа Матір та допомагає прокладати шлях до Великої Перемоги!
     Водночас сердечно вітаємо всіх мешканців Покрова з Днем міста. Нехай наш рідний дім збагачується новими досягненнями його талановитих жителів. Хай бринять і співають фонтани, сміються діти і яскравіє сонце над нашим чудовим містом, яке має свої багаті традиції минулих і сучасних поколінь.
З глибокою повагою,
Правління та Профком
АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11