Вітаємо з ювілеєм нашого шановного колегу Андрія Кащина!

Він скромний та відповідальний, добрий та чуйний, а ще – досвідчений професіонал своєї справи, якого дуже поважають на роботі. Так про начальника відділу навколишнього середовища Андрія Кащина, який сьогодні святкує свій ювілейний День народження, відгукуються його колеги.

Андрій Анатолійович понад 30 років своєї трудової діяльності віддав комбінату. Прийшов молодим спеціалістом до цеху кераміки. Там пропрацював 9 років, а потім, у 2000-му перейшов до Відділу охорони навколишнього середовища, інженером. Грамотний майстер своєї екологічної справи одразу добре себе зарекомендував. Він завжди прагнув розвитку у професії та впевнено крокував до своєї мети. І не дарма. За два роки Андрію Кащину довірили керування відділом. З того часу, вже понад 10 років він — начальник, який завжди готовий прийти на допомогу, підтримати, знайти підхід і поділитись своїм досвідом. За це колектив висловлює йому велику подяку.

Шановний Андрію Анатолійовичу! Прийміть найщиріші вітання з нагоди ювілею від вашого колективу та всього комбінату. Бажаємо вам і надалі збагачувати свій досвід і розвивати такий важливий напрямок на нашому підприємстві. Нехай робота завжди буде в радість, а життєвий шлях веде тільки переможними напрямками.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11