Колектив комбінату привітав працівників профтехосвіти міста з професійним святом

2-го жовтня в Україні відзначають День працівників професійно-технічної освіти. В нашому місті  цей надважливий напрямок представляє дружня команда професіоналів Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів на чолі з директором Наталією Дяченко. Цей прекрасний заклад – багаторічний партнер нашого підприємства. Педагогічний колектив щороку готує для комбінату молодих спеціалістів, які мають можливість проходити практику в наших виробничих підрозділах. За її результатами кадровий потенціал підприємства оновлюється, а випускники Центру отримують перше робоче місце.

Напередодні професійного свята колектив профтехосвіти Покрова, від імені Голови правління Сергія Шуваєва та всіх працівників комбінату, привітав директор із загальних питань Сергій Поровай.

Сергій Вікторович вручив педагогічному складу Центру подарунки і Подяку за те, що успішно примножують кращі традиції професійно-технічної освіти нашого міста:

  • Важко переоцінити Ваш внесок у зміцнення та розбудову України. Адже саме Ви забезпечуєте суспільне виробництво, в тому числі і наш комбінат, кваліфікованими кадрами, сприяєте зростанню конкурентоспроможності на ринку праці, підвищенню рівня добробуту в нашому місті. Дякуємо Вам за відданість обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі.

Керівниця Центру Наталія Дяченко відзначила, що міцні партнерські стосунки з містоутворюючим підприємством допомагають учням закладу розкривати свій потенціал і рухатись вперед професійною стежиною. А відкривати можливості для учнів — це якраз і є надважливою місією для педагогів.

Викладацький колектив Центру ніколи не стоїть на місці. Всі його представники – активні, креативні і завжди відкриті для спілкування. Цьогоріч, попри складну ситуацію в країні, вони ініціювали участь у традиційній Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», де заслужено взяли золоту медаль.

А безцінний майже 40-річний внесок Наталії Василівни у розвиток профтехосвіти країни відзначили найвищою освітянською нагородою – нагрудним знаком «Відмінник освіти». Його вручали на урочистому заході за участю начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

І це тільки частка того, що можна розказати про цей прекрасний колектив, його талановитих викладачів та учнів. Нам випала гарна нагода поспілкуватись з ними особисто. Слідкуйте за нашими подальшими публікаціями, і ви теж зможете дізнатись багато цікавого про Центр.

Щиро вітаємо колектив Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. Бажаємо ніколи не зупинятись у своїх прагненнях і в подальшому підтримувати статус одного з кращих закладів профтехосвіти регіону.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11