Ветеранам з вдячністю за роки плідної праці на благо комбінату

Щоденно і повсякчас маємо шанувати людей старшого покоління, які зробили вагомий внесок у розбудову та розвиток нашого підприємства і всієї незалежної України. Вони – наші мудрі наставники, які пронесли крізь все життя найкращі духовні якості, виховали гідне покоління українців, навчили ніколи не здаватися, вірити у власні сили та впевнено йти до своєї мети. Саме такими мудрими і незламними є ветерани Покровського гірничо-збагачувального комбінату. До Дня людей «золотого» віку, який відзначається 1-го жовтня, за вже усталеною традицією, підприємство для них підготувало подарунки.

Зараз через війну життя стало складним у всіх відношеннях. Щоб підтримати у цей скрутний час своїх непрацюючих пенсіонерів, адміністрація та профспілковий комітет  комбінату ініціювали для них видачу продуктових наборів. Всього зібрали 140  пакунків на загальну суму у майже 40 тисяч гривень. У набір поклали найнеобхідніші продукти харчування: борошно, соняшникову олію, цукор, макаронні вироби, рис, гречку, рибну консерву, консервований горошок (або кукурудзу). Така допомога на часі для літніх людей, яким сьогодні доводиться економити кожну копійку.

Але попри всі життєві перипетії, наші шановні ветерани не втрачають оптимізму, молодості душі та почуття гумору. У цьому ми пересвідчились, завітавши до Комітету непрацюючих пенсіонерів, де як раз видавали пакунки. Своїх колег з радістю зустрічали Зоя Вікторівна Чупій, Тетяна Адольфівна Михайленко та Катерина Григорівна Логінова. Окрім продуктів, що знадобляться для приготування смачних страв, давні колеги отримали в подарунок приємні моменти спілкування у дружньому колі, сповнені теплими спогадами.

Наше завдання й обовʼязок – дбати про людей поважного віку, огортати їх своєю увагою та турботою, не забувати про їх величезний внесок у розвиток нашого підприємства, розквіт рідного міста. Дякуємо за це вам, шановні ветерани праці! Бажаємо сталевого здоров’я, бадьорості, довгих років життя, мирного неба над головою та завжди переможного настрою!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11