3-го жовтня запрошуємо на здачу крові для Захисників

Працівники Покровського ГЗК, їх рідні, друзі та знайомі, двічі на місяць поповнюють Банк крові України. Таким чином вони тримають донорський фронт, бо розуміють, що кожна донація – це спасіння життя трьох людей, військових або цивільних, які постраждали від злочинних рук російських окупантів.

Варто зазначити, що з початку повномасштабної війни наш колектив поповнив Банк крові 521 дозою або майже 234,5 літрами. Постійні донори говорять, що не збираються зупинятись у своїй почесній місії з порятунку життя аж до самої Перемоги. Але дуже важливо, щоб кількість готових ділитись своєю кров’ю з пораненими ставала більшою.

Зауважуємо, що група крові та резус-фактор не мають жодного значення. Головне, щоб людина була фізично здоровою, важила понад 50 кг і досягла повноліття.

Тих, хто має бажання долучитись до акції «Твоя кров може воювати», інформуємо, що на 3-тє жовтня запланована поїздка до Нікопольської станції переливання крові транспортом нашого підприємства.

Долучитись можуть всі бажаючі, але повідомити про це треба завчасно, звернувшись до Відділу кадрів та навчання комбінату за такими номерами телефонів: (05667) 5 32 53, (096) 98 88 127.
Без попереднього запису ви не зможете взяти участь у донації.

            Місце збору: біля стадіону «Авангард».

            Час: 9.30.

           Не забудьте взяти з собою:

  • паспорт;
  • ІПН – номер картки платника податків;
  • бахіли чи змінне взуття;
  • питну воду.

        Зверніть увагу! Повторно здавати кров можна тільки після 62 днів від дати попередньої донації.

       Донори можуть й самостійно звертатися до пункту здачі крові. Він знаходиться за адресою: м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 12:00.

Якщо у вас міцне здоров’я та є бажання допомогти українським військовим, долучайтеся до донорського фронту! Не залишаймо в біді тих, хто ризикує своїм життям і здоров’ям заради наших дітей. Віддаючи частинку себе Захисникам України, стаємо ще на один крок ближчими до Перемоги!

До слова, разом з донорами до Нікополя можуть поїхати працівники підприємства, яким необхідно проходити медогляду у лікарні НЗФ.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11