26 вересня, Дніпропетровщина: ракетний удар по Кривому Рогу та безперервний терор Нікопольщини

«Сталеве» місто зазнало ворожого удару. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що ранок в регіоні почався із вибуху в Кривому Розі. Ворожа ракета поцілила по одному з підприємств міста. Наразі інформація уточнюється.
Окрім цього, вночі агресор тричі обстріляв Нікопольщину з важкої артилерії. Під удар потрапили районний центр, Мирівська та Червоногригорівська громади. Внаслідок атаки пошкодження отримали 3 приватні будинки та 2 господарські споруди. Побиті 40 сонячних панелей. Понівечена будівля, що не експлуатувалася, та лінії електропередач. На щастя, люди не постраждали.

Не вщухають обстріли Нікопольського району. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог атакував села Марганецької громади Нікопольського району з артилерії та 6 разів бив з безпілотників. Надвечір окупанти обстріляли й Нікополь. Наслідки атаки ще уточнюються. На щастя, люди цілі.

 

Окупанти вдарили по місту балістичною ракетою. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ворог продовжує підлу тактику терору мирних міст:
– Вранці окупанти завдали ракетного удару (попередньо – балістика) по Кривому Рогу. Вдарили по одному із підприємств міста. Всі оперативні служби працюють на місці. Наслідки уточнюються. Головне – без втрат.
Також він повідомив про те, що загальна безпекова ситуація залишається під контролем ЗСУ:
– За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території та закріплюються на досягнутих рубежах.
Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали понад 800 вогневих завдань. За добу загальні втрати ворога склали 176 окупантів. Знищено 38 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 1 танк, 7 ББМ, 6 артилерійських систем та мінометів, 2 РСЗВ, 18 БпЛА, 3 одиниці автомобільної та спеціальної техніки. Також знищено 4 склади боєприпасів та 2 інші важливі об’єкти ворога.
Що стосується самого Кривого Рогу, то, за словами посадовця, в місті стабільно працює вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи.
Навіть в складних умовах воєнного стану коштом міського бюджету продовжується модернізація муніципального електротранспорту. Так з цього року на маршрутах працюють 10 сучасних автобусів та 8 оновлених тролейбусів. Як запевнив Олександр Юрійович, до кінця року планується відремонтувати ще 4 тролейбуси та 2 трамваї.
Зберігаємо спокій, витримку, віримоу  наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! – традиційно закликав Олександр Вілкул.

Попри всі виклики, які несе з собою війна, не опускаємо руки. Віримо, що наші Захисники виженуть ворога та відновлять мир на рідній землі. Тому підтримуємо та молимося за них. Також пам’ятаємо про необхідність берегти себе та рідних. Все це обов’язково стане запорукою нашої спільної Перемоги!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11