20 вересня, Дніпропетровщина: агресор учергове здійснив обстріл Нікопольщини

Про це у своєму ранковому зведенні розповів очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак:

Агресор обстрілював районний центр, Червоногригорівську, Мирівську та Марганецьку громади. Пошкоджені 5 приватних будинків, 2 авто і лінії електропередач. Наслідки атак уточнюються. За попередньою інформацією, люди неушкоджені.

Посадовець акцентував на тому, що маємо й добрі новини від наших оборонців неба з ПвК «Схід», силами котрих над регіоном були збиті 2 БПЛА.

Під ворожий удар потрапили 2 райони. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти атакували регіон з безпілотників. Попри це, злагоджено спрацювали бійці ПвК «Схід», «відмінусувавши» один з ворожих БПЛА.

Другим безпілотником агресор вдарив по Нікополю, а також здійснив обстріл міста з артилерії.

Неспокійно було й у Синельниківському районі, де пролунав вибух. Наслідки уточнюються. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Місто допомагає мешканцям та наближає Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що оперативна обстановка залишається під контролем ЗСУ:

За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Знищено 47 одиниць військової техніки противника та 4 склади боєприпасів.

Щодо загальної ситуації по місту, то у Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

За словами посадовця, триває надання допомоги постраждалим після ракетної атаки 8-го вересня. Люди отримують грошову компенсацію від міста, а також будматеріали та допомогу у ремонті дахів.

Шановні земляки, на жаль, загроза ракетних та дронових ударів зберігається по всій території України. Тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул.

Дослухаємося до цих правильних порад. Віримо тільки у краще, допомагаємо нашим ЗСУ, тримаємо кожен свій фронт та разом день за днем наближаємо найзаповітнішу мрію мільйонів українців!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11