«З теплом написані слова…»

Саме таку назву має збірка поезії та прози талановитої письменниці з Покрова, вчителя української мови та літератури ліцею №6 – Тетяни Прокоф’євої. Цей довгоочікуваний творчий доробок побачив світ 15-го вересня 2023 року тиражем у 70 примірників. А ще якихось півроку тому авторка говорила про випуск свого збірника, як про мрію, яку важко досягти, особливо у військовий час. Але ось – мрія збулась, а допоміг її втілити у життя коханий чоловік Тетяни, якому вона дуже вдячна.

Ціную кожну мить свого життя,

Живу за покликом душі та серця

І віддаю усе своє тепло,

Щоби у світі більше доброти було.

Обожнюю природу в проявах її,

Вона мене так вабить й надихає

Тоді, ще більше хочу жити я,

Аби пізнати те, чого не знаю…

Це рядки, з яких починається збірка поетеси. В них описаний всесвіт авторки, все, що її надихає і надає сил – любов до рідної землі, близьких людей і до того, що прикрашає наш світ.

Збірка складається з понад ста творів, хоча в доробку Тетяни їх уже більше 700. Вірші поділені між собою за порами року, кожна з яких уособлює неймовірний світ дивовижної краси та чуттєвості.

Сама авторка говорить, що безмежно щаслива, що перше її «творче дитя» нарешті побачило світ. На цьому Тетяна Прокоф’єва навіть не збирається зупинятись. Вона вже міркує над своєю наступною збіркою – для дітей. У ній планує розподіляти вірші за алфавітом, щоб допомогти підростаючому поколінню осягнути невичерпний світ милозвучної української мови.

Що ж, ми навіть не сумніваємось, що у цієї цілеспрямованої жінки точно все вийде. Бажаємо Тетяні творчого натхнення і переможних досягнень. Нехай ваш неймовірно багатий внутрішній світ і надалі тандемом із чарівною природою співає милозвучні пісні про красу, добро, ніжність, любов та життя.

P.S.: Ми щиро вдячні Тетяні за те, що тепер маємо у своїй книжковій скарбниці ось цю дивовижну збірочку, підписану автором.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11