«Найдовший у світі марафон» від Нової пошти. Триває реєстрація

     29 жовтня 2023 року Нова пошта проведе благодійний забіг вдячності українським борцям за незалежність під символічною назвою «Найдовший у світі марафон». Він присвячений усім героям, які з початку російсько-української війни прокладають важкий шлях до Перемоги.

     Про це розповідають організатори проєкту:

      – Марафон це забіг, який потребує від учасників витривалості, стійкості й сили. З 2014 року Україна долає власний марафон. Марафон за життя, свободу та незалежність. Вже понад 9 років мільйони людей захищають, рятують, лікують і наближають перемогу України – кожен на своєму місці. Це герої, яким ми завдячуємо нашим життям.

     Учасники забігу можуть присвятити його людині або декільком героям (бригаді, батальйону, колективу рятувальників чи медиків), що так чи інакше підтримують країну, наприклад, рятують з-під завалів, розміновують поля і населені пункти, лікують людей чи тварин, займаються волонтерством тощо.

     «Найдовший у світі марафон» відбудеться у Києві. Дистанція забігу 1 км. Пробігти його можна й у будь-якій точці планети, обравши для себе будь-яку комфортну дистанцію.

Щоб взяти участь у благодійному забігу, потрібно здійснити наступні кроки:

    1. Зареєструйтеся на сайті Нової пошти. Введіть дані для доставки стартового набору, якщо будете бігти дистанційно.
    2. Внесіть донат на збір «Запакуй небо прокачай ППО». Ви можете зробити внесок у сумі 250 гривень, 500 гривень або переказати будь-яку суму від 100 гривень.
    3. Отримайте стартовий набір учасника. До нього увійдуть:
  • Стартовий номер з місцем для імені героя, якому ви присвячуєте свій забіг, та фактом про війну в Україні.
  • Символічна медаль, розроблена дизайнером Юрком Гуцуляком. Одна сторона присвячена героям, які понад 9 років наближають перемогу України; друга – динамічна та візуалізує рух марафонця, який не зупиняється на своєму шляху, як і вся країна.
    • Листівки зі світлинами Костянтина та Влади Ліберових – українських фотографів, чиї роботи з місць бойових дій увійшли до рейтингу Top 100 Photos of 2022 by Time та регулярно публікуються у світових ЗМІ, серед яких Washington Post, CNN та інші.

         4.   29 жовтня пробіжіть дистанцію «Найдовшого у світі марафону» у Києві або будь-якій точці планети.

         5 .   Поділіться фото або відео з забігу в соцмережах. Додайте хештег #worldslongestmarathon і позначайте @worldslongestmarathon та @novaposhta.official в Instagram.

     Доставку стартового набору учасника по Україні та світу Нова пошта здійснює власним коштом. Їх кількість обмежена.

      Відповіді на інші запитання можна отримати, відправивши листа на електронну пошту support@worldslongestmarathon.org.

     – Найдовший – адже так довго, як Україна бореться за власну свободу, не триває жоден спортивний забіг. Ми хочемо подякувати та підтримати захисників, лікарів, рятувальників, волонтерів. Усіх сильних та витривалих марафонців, які не зупиняються ні на мить заради кожного з нас, – підсумовує команда Нової пошти.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11