В Україні відкрили «гарячу лінію» для військових, які отримали поранення

Міністерство охорони здоров’я створило «гарячу лінію» для українських військових. Там надаватимуть інформацію про реабілітацію. Про це повідомляється на офіційній сторінці відомства у мережі Фейсбук.

Через повномасштабне вторгнення рф до України Міністерство соціальної політики поступово впроваджує певні проєкти, мета яких – надання допомоги військовим та ветеранам.

Як зазначила радниця міністра соцполітики Наталія Кавецька, одним з основних завдань відомства є побудова системи соціальної підтримки військовослужбовців на всіх етапах їх служби.

Одним із шляхів вирішення соціально важливих завдань є створення «гарячої лінії» для військовослужбовців, які отримали поранення. Фахівці, задіяні у проєкті, будуть надавати захисникам всю необхідну інформацію стосовно реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації.

Для того, щоб скористатися новим сервісом, слід зателефонувати до Урядового контакт-центру за номером 1545 та в голосовому меню натиснути цифру «4».

У повідомленні зазначається, що «гаряча лінія» працює щодня з 8.00 до 20.00.

Дзвінки з мережі фіксованого зв’язку Укртелекому та мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфселл безкоштовні.

У Міністерстві нагадують, що питаннями протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації наразі опікується Мінсоціальної політики України. Тому «1545» – це ефективний спосіб отримати зворотній зв’язок з зазначених питань.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11