Українці розгортають інформаційну кампанію, щоб вигнати росію з ООН

     Більше року тому рф розвʼязала агресивну війну проти України. При цьому нахабно та цинічно зловживає правами і привілеями постійного члена Ради Безпеки Організації обʼєднаних націй (ООН). У зв’язку з цим українці запустили інформаційну кампанію, яка ймовірно спонукатиме європейських політиків виключити росію з організації. Про це повідомляє Країна_інфо.

     Долучитися до акції можуть всі охочі.

     Для цього потрібно виконати наступні кроки:

     1. Зробити сторіз в інстаграм зі спеціальною маскою – www.instagram.com/ar/821487849757722 або з одним з трьох зображень з сайту, з хештегом #UnRussiaUN та посиланням на сайт unrussiaun.com.

     2️. Підписати петицію.

     3️. Розповсюдити сайт та хештегперекинути цей пост своїм друзям, у чати, якими користуєтесь тощо.

      Всі матеріали та деталі – на сайті unrussiaun.com.

      За словами українських маркетологів, потужні інформаційні хвилі, які здіймали українці за час широкомасштабної війни, завжди підхоплювали на заході. Це допомагало посилювати підтримку України з боку США та всього цивілізованого світу. Наприклад, прийняття рішень про передачу нашим військовим систем HIMARS, танків Leopard, літаків F-16. Сподіваємось, що і в цьому питанні наша з вами небайдужість допоможе зробити ще один крок до відновлення справедливості.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11