13 вересня, Дніпропетровщина: під ворожим ударом – Нікопольщина та Синельниківський район

     З ночі до ранку ворог тероризував Нікополь, Мирівську та Марганецьку громади. Гатив з важкої артилерії. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак:

     – Цієї ночі та вранці агресор знову цілив по Нікопольщині. Люди не постраждали. Але є руйнування – пошкоджені 4 приватні будинки, господарська споруда, газогони. У решті районів минулося без обстрілів.

     Вдень Нікопольщина потерпала від російських атак, а надвечір окупанти ударили по Синельниківському району. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора загарбники тричі обстріляли Нікопольський район. Били по районному центру та Марганецькій громаді з артилерії.

     – У місті внаслідок обстрілів пошкоджені 6 приватних будинків, 4 господарських споруди, авто та 4 лінії електропередачі.

      Також, за словами посадовця, надвечір ворог вдарив по Покровській громаді Синельниківського району. На щастя, минулося без жертв та поранених.

     Наші Захисники тримають ситуацію на фронті під своїм контролем. Про це доповів Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул:

      – Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під контролем ЗСУ. За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Мали успіх в районах південніше та південно-східніше Роботиного, закріплюються на досягнутих рубежах. За добу втрати ворога вбитими склали 55 окупантів, пораненими – 200. Знищено 11 одиниць військової техніки противника, а також 2 склади боєприпасів.

     Щодо самого Кривого Рогу, за словами посадовця, у місті стабільно працює вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи.

     Підтримуємо наших мужніх Захисників. Тільки їм під силу зупинити російський терор та повернути мир в Україну. Разом наближаємо нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11