Юні мешканці Нікопольщини малювали Героїв до Дня рятівника

     Майже 250 робіт отримали рятувальники від учасників конкурсу малюнку «Герої ДСНС». Він присвячений Дню рятівника, який у нашій державі відзначається 17-го вересня. У Нікопольському районі вже проведено відбірковий етап. На визначених претендентів чекає завершальний – обласний. Про це повідомляє Нікопольське районне управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

     За словами надзвичайників, дитячий конкурс малюнків – це вже щорічна традиція.

     За умовами, участь в конкурсі взяли діти та підлітки віком від 6 до 18 років. Серед переможців районного відбору є і покровчани.

     На їхніх яскравих та зворушливих малюнках можна побачити, як виглядає професія рятувальника очима дітей. На папері юні художники зобразили безстрашних Героїв, які йдуть крізь воду та полумʼя, рятуючи чиєсь життя, не шкодуючи власного. Не забули діти й про песика-рятівника Патрона національного кумира українців, який шукає небезпечні боєприпаси, тим самим рятуючи тисячі життів.

     У віковій категорії від 6 до 10 років ІІІ місце посів 10-річний покровчанин Богдан Гаврилов.

     У категорії 11- 14 років ІІ місце заслужив Матвій Полтавченко, 12 років; ІІІ місце – у Аліни Кутової, 13 років.

     У категорії 15-18 років найкращою роботою визнали малюнок 16-річної Анастасії Лободи з с. Шолохове.

      У номінації «Краща групова робота» переможцями стали учні 7 класу КЗ «Ліцей №2».

     На обласному етапі компетентне журі обере найкращі малюнки в трьох вікових категоріях і двох номінаціях – «Приз глядацьких симпатій» та «Краща групова робота».

     Вітаємо художників Покрова з високими результатами, бажаємо успіху у наступному етапі! Адже у ваших малюнках простежується розуміння, наскільки важливо захищати життя, чим повсякчас опікуються українські Герої.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11