В Дії запустили нові військові облігації «Євпаторія»

     Міністерство фінансів України випустило нові військові облігації «Євпаторія» на суму 3,5 млрд грн. Відтепер їх може придбати кожен громадянин у застосунку «Дія». Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.

     Зазначається, що вкладники охоче інвестують свої кошти в деокупацію Донецька, Луганська, Маріуполя, Херсона, Нової Каховки, Енергодара, Бердянська, Севастополя, Мелітополя та Криму.

     У 2023 році Мінфін залучив понад 165 млрд грн до державного бюджету завдяки військовим облігаціям.

      – Кожна придбана військова облігація – це визволення з окупації українських міст і сіл, підтримка Збройних Сил України, забезпечення наших військових найнеобхіднішим: зброєю, набоями, технікою, їжею та медикаментами. Військова облігація – це внесок в нашу перемогу над агресором, у відновлення України, а також гарантований прибуток для кожного інвестора. Кожна гривня з кожної придбаної облігації допомагає армії та підтримує фінансову стабільність країни, а потім повертається на рахунок вкладника з відсотками, пояснюють у Мінфіні.

     Запуск нових облігацій у Дії відбувається в межах спільного проєкту Мінфіну та Мінцифри. На сьогодні майже 2 млн облігацій придбано саме через застосунок «Дія».

      У додатку також є можливість реінвестувати отримані кошти від погашених військових облігацій в нові, наприклад, в «Євпаторію».

     За словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, облігація «Євпаторія» має ставку 18,31% та дату виплати 18.06.2025. Покупка здійснюється без комісії або прихованих платежів.

      – Кожна придбана облігація – це зброя, бронежилети та техніка для наших захисників і захисниць. А також потужна підтримка економіки, – зазначив міністр. – Це пряма інвестиція в нашу перемогу. Купуйте облігації, реінвестуйте та отримуйте гарантований прибуток. Дякую кожному за внесок у перемогу. Крим — це Україна.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11