11 вересня, Дніпропетровщина: терористична атака на Кривий Ріг. На щастя, без постраждалих

Регіон піддався масованому удару. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі та вранці ворог атакував Дніпропетровщину ударними безпілотниками, керованими ракетами з літаків тактичної авіації та артилерією.

Силами протиповітряної оборони ПвК «Схід» над областю збито 11 безпілотників типу «Shahed-131/136». Внаслідок ракетного удару по Криворіжжю сталася пожежа, яку рятувальники оперативно загасили. В Гречаноподівській громаді є пошкодження: потрощено 4 будинки, декілька господарчих споруд.

Від артилерійських обстрілів потерпала Нікопольщина. Ворог бив по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадах. Пошкоджене приватне підприємство. Побиті 2 будинки та газогін. Решта інформації уточнюється. Попередньо, всюди минулося без загиблих та постраждалих.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог атакував Новопавлівську громаду Синельниківського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено цивільний автомобіль.

Окрім цього, окупанти продовжують атакувати Нікопольщину. Ними був здійснений артилерійський обстріл по Нікополю. На щастя, обійшлося без руйнувань, жертв або постраждалих.

Заклики до обережності. Враховуючи складну безпекову ситуацію, начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко закликав мешканців прибережних територій протягом дня дослухатися до попереджень про загрозу артобстрілу та оперативно переходити до сховищ.

Кривий Ріг вкотре довів свою незламність. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що попри тривожні ніч та ранок, а також масовану атаку, яку вчинили терористи, у місті вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Загроза повторних атак залишається високою, тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги. Також зберігаємо спокій, і нехай робочий тиждень буде для всіх плідним та вдалим! закликав Олександр Вілкул.

Зустрічаємо новий робочий тиждень зі слів подяки нашим мужнім ЗСУ за їхню титанічну працю! Міцно тримаємо кожен свій фронт та робимо все, що в наших силах, задля наближення нашої найзаповітнішої мрії – Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11