Українські ентузіасти розробили ударний FPV-дрон KH-S7

Міністерство оборони допустило до експлуатації в Збройних Силах України вітчизняний ударний безпілотник FPV-дрон KH-S7. Про це повідомили Сили оборони Півдня України.

Як зазначено у повідомленні, розробка такого дрона почалася минулого літа. В команду винахідників об’єдналися інженери та військові, що раніше разом цікавились та роками займалися БПЛА, як хобі.

Результатом їхньої діяльності стало виготовлення FPV-дрону KH-S7, який несе штатно корисну вагу в 1 кілограм на відстань 7 км та призначений для ураження різноманітних рухомих та стаціонарних наземних цілей. За словами розробників вітчизняного БПЛА, максимально KH-S7 українські військові застосовували на дальності 9,5 кілометрів.

Дрон також оснащений камерою, яка надає оператору якісне зображення та допомагає проводити дорозвідку під час здійснення місії.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров вже оприлюднив відео роботи FPV-дрона українського виробництва, зазначивши, що завдяки цьому корисному винаходу наші бійці мають змогу успішно виявляти техніку окупантів та ефективно її нищити.

Тепер росіяни не зможуть визначати координати об’єктів на землі, воді, у повітрі та коригувати артилерію. Дякую воїнам за роботу. Працюємо, щоб «пташок» від Армії дронів було більше, а техніки ворогів – менше, – написав міністр.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11