Рустем Умєров назвав пріоритети роботи Міністерства оборони

Новий очільник Міністерства оборони Рустем Умєров у своїй роботі керуватиметься п’ятьма пріоритетами. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук 7-го вересня.

Ось ключові пріоритети в роботі Міноборони, котрі були визначені Президентом:
Військовоцентричність. Згідно з цим поняттям військовий повинен бути найвищою цінністю.
Формування суб’єктності міністерства. Тобто Міністерство має стати головним інститутом координації сил оборони. Це стосується і формування стратегії та політики оборони України, і координації завдань розподілу ресурсів між оборонними відомствами
Посилення та розширення міжнародної коаліції. А саме створення нових партнерств, розширення географії союзників, формування регіональних та тематичних альянсів.
Нульова толерантність до корупції та діджиталізація. Мова йде про приведення всіх процедур закупівель до міжнародних стандартів НАТО. Окрім того, повинні бути оцифровані всі процеси, що дозволить унеможливити будь-які корупційні ризики – електронний військовий квиток, всі процеси діяльності військово-лікарських комісій і шпиталів, електронних журналів.
Розвиток українського виробництва зброї. За словами Міністра, чим більше зброї Україна почне виробляти, тим більше незалежності від зовнішніх факторів отримає.
Наш план – Перемога. Маємо зробити все, щоб наблизити її якомога раніше, – резюмував Рустем Умєров.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 6-го вересня Верховна Рада призначила Рустема Умєрова Міністром оборони. Його кандидатуру підтримали всі фракції парламенту.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11